Представник Канцеларије координатора за реформу јавне управе учествовао је на првој од неколико радионица за ревизију Процеса повратне информације за додјелу КАФ Ознаке у јавној управи.

Наиме, ова ознака се додјељује организацијама које су имплементирале успјешно европски алат за управљање квалитетом КАФ 2020 (Комон Асесмент Фрејмворк 2020) и које су аплицирале за исти код надлежних институција.

У складу са промјенама у подручју јавне управе као што су дигитализација и еџајл процес додјеле ове ознаке потребно је унаприједити и поједноставити.

У Босни и Херцеговини, прошле године је додјељења прва таква ознака организацији на подручју нашег региона,  Агенцији за државну службу Федерације Босне и Херцеговине.

Ове године већ неколико организација из наше земље  је аплицирало Регионалној школи за јавну управу за КАФ Ознаку, те се надамо да ће све оне проћи успјешно овај процес и добити цијењено признање. Такође, позив за рад у овој радионици доказује посвећеност наше земље у подизању свијести о значају за увођење разних алата за управљање квалитетом у јавној управи.