Драган Ћузулан, координатор за реформу јавне управе у БиХ састао се у Сарајеву са шефом Делегације и специјалним представником Европске уније у Босни и Херцеговини амбасадором Lars-Gunnarom Wigemarkom, а тема састанка била је реформа јавне управе у БиХ.

Учесници састанка поздравили су усаглашавање Стратешког оквира за реформу јавне управе за период 2018.–2022. на техничком нивоу и заједнички рад представника институција у БиХ који су дали допринос изради овог документа.

На састанку је наглашено како је важно да Савјет министара БиХ, Влада Републике Српске, Влада Федерације БиХ и Влада Брчко дистрикта БиХ осигурају да се што прије усвоји Стратешки оквир за реформу јавне управе 2018.-2022. Усвајање стратешког документа ће бити још један корак у испуњењу Реформске агенде којој су владе у БиХ посвећене.

Поново је наглашена важност и дата подршка ефикасном функционисању Фонда за реформу јавне управе, као инструмента за подршку институцијама у имплементацији циљева и мјера из области реформе јавне управе.