У просторјама Агенције за државну службу БиХ данас је одржана сједница Надзорног тима за реформску област управљање људским потенцијалима.

Ово је била прилика за сумирање резултата реформе у овој области, а присутним члановима презентирана је и анализу стања у реформској области управљање људским потенцијалима, то јест  проведба мјера из Ревидираног Акционог плана 1 за 2012.годину.

Такођер, договорени су правци дјеловања када су у питању нове пројектне идеје, те су одређене  приоритетности и за три пројекта за 2013.годину. Ти пројекти су: „Успостава информационог система за управљање електронским учењем у структурама државне службе у БиХ“, „Поједностављење и унапређење процеса запошљавања за посао у државној служби“ и „Усклађивање наставних програма са потребама државне службе и даљи развој приправничких програма“.  

Чланови НТ договорили су се и који су наредни кораци за реализацију циља УЛЈП 1.1 из  Ревидираног Акционог плана 1 – „Дефинирати политику развоја УЛЈП-а у структурама јавне управе у БиХ засновану на усаглашеним принципима“.