Декан Факултета за управу – придружене чланице Универзитета у Сарајеву проф. др. Емир Тахировић и деканеса Факултета за управне науке и јавне политике Технолошког универзитета Мара проф. др. Нор Хафиза Мохамед Харит потписали су јуче споразум о наставној и студентској мобилности између два факултета.

Најављено је успостављање сарадње кроз умрежавање и обострану размјену наставника и ненаставног особља ради предавања, посјета и размјене искустава, размјену студената, те заједничко организовање конференција, симпозија, конгреса, семинара, курсева.

Састанку је присуствовао замјеник државног координатора проф. др. Ферид Отајагић који је одржао час предавања и упознао колеге професоре из Малезије о Канцеларији, реформи јавне управе у Босни и Херцеговини, те перспективама у наредном времену ка крајњем циљу усвајања европских стандарда и чланству БиХ у Европској унији.

Замјеник државног координатора за реформу јавне управе проф. др. Ферид Отајагић искористио је прилику да гостима уручи и пригодан промотивни материјал уиме Канцеларије координатора за реформу јавне управе.