Драган Ћузулан, координатор за реформу јавне управе са сарадницима данас је у Сарајеву одржао састанак са Лејлом Ибрановић, извршном директорицом Transparency International.

Учесници састанка размијенили су информације о активностима на изради Стратегије реформе јавне управе те о активностима које Ti БиХ води у оквиру имплементације пројекта Мониторинг реформе јавне управе (ПАРМ).

Ћузулан је информисао Ибрановићеву да ће 2.октобра ове године бити одржан састанак представника Заједничке радне групе за израду Стратегије реформе јавне управе те да очекује скоро финализирање нацрта овог документа.

Ибрановићева је упознала представнике Уреда координатора за реформу јавне управе о активностима које ће Ti БиХ имати у наредном периоду, а тичу се припреме новог мониторинга реформе јавне управе. Такођер, најавила је да ће Ti БиХ у наредном периоду провести анализу ефикасности менаџерских капацитета за ниво БиХ.

Ћузулан и Ибрановећа су се сложили да је потребно наставити јачати сарадњу коју Уред коордиантора за реформу јавне управе има са Ti БиХ.