Агенција за државну службу Босне и Херцеговине објавила је позив за учешће на обукама из области односа с јавношћу.

 

Обука на тему "Значај односа с јавношћу у раду институција Босне и Херцеговине" организује се за руководеће државне службенике, и истовремено представља и активност на имплементацији циља ИК 4 у области Институционална комуникација из Ревидираног акционог плана 1 Статегије реформе јавне управе. Циљ се односи на осигурање разумијевања значаја комуникације и односа с јавношћу од руководства институција и органа управе. Канцеларија координатора консултативно је учествовала у развоју ове обуке.

 

Обука ће се одржати 12.12.2013. године, и сви заинтересовани могу се пријавити посредством веб странице Агенције за државну службу.

 

Обука на тему "ТВ интервју/ТВ изјава" такође произилази из циљева Ревидираног акционог плана, и развијена је на основу консултација са службеницима за информисање/односе с јавношћу из институција СМ БиХ и на бази њихових потреба за обуком. Одржаће се 16.12.2013. године.

 

Више информација о овим обукама, као и детаље о начину пријављивања можете пронаћи на wеб страници АДС-а, или кликом овдје .