Дневни аваз: Федерално министарство правде на чијем челу је Феликс Видовић, у сарадњи са Агенцијом за државну службу у Федерацији БиХ, припремило је ново издање Приручника за полагање испита опћег знања.

Ово је, иначе, већ треће издање Приручника у посљедњих пет година. Чињеница је то која открива колики је интерес за Приручником, али је и то колико је добро урађен и колико је од помоћи онима који кане упослити се у органима државне службе.

Аутори Приручника су Измир Хаџиавдић, мр. Горан Шимић, др. Енвер Ишерић и Иван Матешић. Како се може чути у релевантним круговима, аутори су се и овога пута потрудили да Приручник обухвати све актуалне измјене у легислативи на свим нивоима власти  у Босни и Херцеговини, а која је предмет Програма за полагање испита опћег знања. Имајући у виду да су Приручником обухваћени и сви прописи који уређују статус државне службе и државних службеника у Федерацији БиХ, аутори истичу  да је он корисно помагало за све упосленике у државној служби.

Приручник ће се ускоро моћи набавити у свим одјељењима Агенције за државну службу у Федерацији Босне и Херцеговине. Ова агенција има пет одјељења: у Сарајеву, Мостару, Ливну, Зеници и Тузли.