На основу члана 8. ст. 2., 3. и 4. Закона о раду у институцијама Босне и Херцеговине (“Службени гласник БиХ”, бр. 26/04, 7/05 и 48/05), члана 6б. став (3) Правилника о унутрашњој организацији и систематизацији Кабинета предсједавајућег Савјета министара Босне и Херцеговине (број 01-1-547/2003 од 24.12.2003. године, број: 01-02-1424/05 од 17.05.2005. године, СМ број: 280/05 од 08.12.2005. године, број: 01-02-954/08 од 24.04.2008. године, СМ број: 59/08 од 24.04.2008. године) и Одлуке о потреби пријема у радни однос на неодређено вријеме запосленика у Канцеларију координатора за реформу јавне управе при Кабинету предсједавајућег Савјета министара Босне и Херцеговине (број 01-34-91/09 од 09.03.2009. године) Канцеларија координатора за реформу јавне управе при Кабинету предсједавајућег Савјета министара Босне и Херцеговине, расписује

 

ЈАВНИ ОГЛАС

за попуну радних мјеста запосленика у Канцеларији координатора за реформу јавне управе при Кабинету предсједавајућег Савјета министара Босне и Херцеговине на неодређено вријеме

Виши референт за информационе технологије                      

1 извршилац

Опис послова и задатака: Администрира, унапређује и развија рачунарску мрежу и мрежне сервисе Канцеларије за РЈУ; администрира базе података Канцеларије за РЈУ; обезбјеђује исправан рад рачунарске мреже; редовно обезбјеђује и ажурира информације по свим аспектима дјелокруга рада; предлаже план умрежавања и интернет конекције и стара се о његовој реализацији; планира систем безбједности мреже; сарађује са вањским консултантима у планирању и покривању потреба Канцеларије за РЈУ, обавља остале задатке које му додјељује шеф Јединице и координатор.

Посебни услови:

  • ССС техничког смјера
  • најмање шест мјесеци одговарајућег радног искуства
  • добро познавање рада са информационо – комуникацијским технологијама
  • одлично познавање стандардних софтверских пакета
  • добро познавање енглеског језика.

Статус: запосленик

Број извршилаца: један (1)

Поред посебних услова наведених у Јавном огласу, кандидати морају испуњавати и опште услове прописане чланом 10. Закона о раду у институцијама Босне и Херцеговине (да имају навршених 18 година живота, да су држављани БиХ, да против њих није покренут кривични поступак, да нису обухваћени одредбом члана IX став 1. Устава Босне и Херцеговине, да су физички и психички способни за обављање послова радног мјеста).

Јавни оглас остаје отворен 15. дана од дана објављивања (до 28.3.2009.).

Уз пријаву на Јавни оглас потребно је доставити доказе о испуњавању општих и посебних услова тражених у тексту Јавног огласа, и исти морају бити оригинали или овјерене копије.

Потребни документи:

  • пријава са кратком биографијом
  • лична карта издата од ЦИПС-а
  • диплома о завршеној средњој школи
  • доказ о траженом радном искуству (потврда, увјерење или радна књижица)
  • oвјерена изјава кандидата да није обухваћен одредбом члана IX став 1. Устава Босне и Херцеговине
  • доказ о добром познавању енглеског језика.

Увјерење о невођењу кривичног поступка (не старије од три мјесеца) и доказ о општој здравственој способности за обављање послова радног мјеста (не старији од 30 дана) примљени кандидат је дужан доставити на дан почетка рада.

Сви кандидати који буду испуњавали услове тражене у тексту Јавног огласа подлијежу поступку провјере оспособљености за обављање послова радних мјеста за која су аплицирали (тестирање и интервју).

Пријаве на Јавни оглас достављају се на адресу: Канцеларија координатора за реформу јавне управе при Кабинету предсједавајућег Савјета министара Босне и Херцеговине, Сарајево – Вразова 9, уз назнаку "Пријава на Јавни оглас".

Непотпуне, неблаговремене и неуредне пријаве неће бити разматране.

 

                                    КООРДИНАТОР ЗА РЕФОРМУ ЈАВНЕ УПРАВЕ

                                                              Невенка Савић