На wеb страници Канцеларије координатора за реформу јавне управе постављена је апликација  „Интерактивна мапа управе“, која корисницима интернета даје информације о томе које институције и на који начин пружају услуге грађанима и пословној заједници.

Мапа садржи информације о врсти и поступку остваривања услуга јавне управе, као и надлежним институцијама, сврстане у 8 категорија на нивоу ентитета и Брчко дистрикта БиХ, те у четри категорије на нивоу БиХ. 

У садржај мапе увршено је око 250 wеb адреса институција у БиХ, чиме се, осим повезивања на извор информације, врши и промоција институција управе. Информације су прикупљане из званичних извора. Примјера ради, мапа садржи информације о издавању личних докумената, правима из радног и пензионог односа, социјалне и здравствене заштите, заштите потрошача и сл. Ту су и информације о визном режиму, ЦЕМТ дозволама за превознике, авио линијама, инвестицијама у БиХ, као и макроекономски показатељи и опште информације о четири управна нивоа у БиХ.

Пројекат интерактивне мапе реализован је уз финансијску подршку Одјељења за међународни развој Владе Велике Британије, док је програмску апликацију израдио Prime Communications, а цјелокупан садржај је доступан на латиници, ћирилици и енглеском језику. Већина wеb линкова у садржају мапе на енглеском језику пружа информације на језицима у службеној употреби у БиХ, јер велики број институција на wеб страницама нема садржај на енглеском језику. Такође, за информације на wеb страницама уврштеним у текст мапе, одговорне су институције о чијим страницама је ријеч.

Канцеларија координатора ће ажурирати податке у садржају мапе 4 пута годишње. Све институције, а нарочито грађани добродошли су да сугестијама допринесу побољшању квалитета мапе.  

Интерактивна мапа је пионирски допринос обједињавању информација о услугама јавне управе на једном мјесту и пројекат који ће Канцеларија континуирано усавршавати.

Извођење овог пројетка отежала је чињеница да се начин остваривања поједине услуге разликује не само између управних нивоа (државе, ентитета и Дистрикта), већ и унутар једног управног нивоа.