Други заједнички састанак чланова и замјеника чланова надзорних тимова за имплементацију Aкционог плана 1 Стратегије реформе јавне управе у БиХ, одржан је 11. марта 2008. године у Сарајеву.

       Фото галерија     

Учесници састанка су у расправи о Приједлогу пословника о раду надзорних тимова усагласили текст овог документа и изразили спремност да га на састанку и усвоје, како би рад ових међувладиних радних тијела за провођење Стратегије реформе јавне управе постао и формално оперативан. Због процедуралних ограничења, договорено је да Канцеларија координатора за реформу јавне управе у року од седам дана пречисти текст Пословника сходно промјенама договореним на састанку, након чега ће га у истовјетном тексту усвојити надзорни тимови за сваку реформску област.

Члановима и замјеницима чланова надзорних тимова на састанку су презентовани и резултати првог годишњег Извјештаја о мониторингу провођења Aкционог плана 1, који је упућен Савјету министара на сагласност. Координатори реформских области у Канцеларији коориднатора су учеснике састанка информисали и о тренутним активностима на припреми и реализацији пројеката реформе јавне управе који ће бити финансирани из Фонда за реформу јавне управе и буџета управних нивоа у БиХ.