На мрежној страници www.еприм.бдцентрал.нет објављени су Регистар запослених особа и Регистар именованих особа у тијелима јавне управе, институцијама, јавним предузећима, установама, заводима и фондовима Брчко дистрикта БиХ.

У регистрима су тренутачно доступни подаци који су до сада достављени и подаци ће се свакодневно ажурирати како буду достављани од стране тијела јавне управе, институција, јавних предузећа, установа, завода и фондова Брчко дистрикта БиХ.

Градоначелник Брчко дистрикта БиХ Синиша Милић изјавио је да ће се у регистру налазити подаци за око 4.500 особа у јавном сектору Дистрикта, на чија примања се, како је казао, годишње утроши око 120 милиона марака.

Милић је захвалио Ођелу за стручне и административне послове Владе Брчко дистрикта БиХ и Подођелу за људске ресурсе, који су успоставили привремену базу података и у кратком року омогућили успоставу регистра.

Пројект успоставе регистра покренут је на иницијативу градоначелника Милића, а његову реализацију помогла је Мисија ОЕБС-а у БиХ, саопштено је из Владе Дистрикта.