Na mrežnoj stranici www.eprim.bdcentral.net objavljeni su Registar zaposlenih osoba i Registar imenovanih osoba u tijelima javne uprave, institucijama, javnim poduzećima, ustanovama, zavodima i fondovima Brčko distrikta BiH.

U registrima su trenutačno dostupni podatci koji su do sada dostavljeni i podatci će se svakodnevno ažurirati kako budu dostavljani od strane tijela javne uprave, institucija, javnih poduzeća, ustanova, zavoda i fondova Brčko distrikta BiH.

Gradonačelnik Brčko distrikta BiH Siniša Milić izjavio je da će se u registru nalaziti podatci za oko 4.500 osoba u javnom sektoru Distrikta, na čija primanja se, kako je kazao, godišnje utroši oko 120 milijuna maraka.

Milić je zahvalio Odjelu za stručne i administrativne poslove Vlade Brčko distrikta BiH i Pododjelu za ljudske resurse, koji su uspostavili privremenu bazu podataka i u kratkom roku omogućili uspostavu registra.

Projekt uspostave registra pokrenut je na inicijativu gradonačelnika Milića, a njegovu realizaciju pomogla je Misija OESS-a u BiH, priopćeno je iz Vlade Distrikta.