Агенција за државну службу Босне и Херцеговине организоваће вебинар о теми “Проактивна транспарентност у јавној управи” 26. и 27.11.2020. године у термину од 10:00 до 11:30 часова.

Вебинар подразумијева интерактиван, мултимедијалан и иновативан трансфер знања и употребљивих информација путем интернета. Савремен начин едукације омогућава уштеду времена и новца, те могућност присуства едукацији са било које локације у свијету. Обука ће се изводити путем Адоби Kонекта.

Након истека рока за пријаву сви полазници ће од контакт особе за обуку добити корисничке информације и упуства за приступ вебинару.

Подршка проведби ове обуке пружена је у оквиру Програма јачања јавних институција у БиХ као дио подршке реформи јавне управе у БиХ.
Програм јачања јавних институција проводи ГИЗ у име Савезног министарства за економску сарадњу и развој Њемачке савезне владе у сарадњи с Владом Уједињеног Kраљевства.

Пријаву на обуку могу извршити само регистровани и логовани корисници.

Предавачице су: Ведрана Фалаџић, виша стручна сарадница за односе с јавношћу, Уред координатора за реформу јавне управе и Славица Шкоро, стручна савјетница за односе с јавношћу, Агенција за развој високог образовања и осигурање квалитета БиХ

Информације о пријави можете пронаћи на овом линку