Агенција за државну слузбу БиХ организује обуку о теми „Кориштење интернета и друштвених мрежа у односима с јавношћу институција БиХ“, која ће бити одржана 2. децембра 2014. године у Сарајеву. Обука је намијењена службеницима за односе с јавношћу из институција БиХ, министарстава и агенција, руководиоцима и свима који наступају и иступају у име институција. Циљ обуке је упознавање службеника са основама комуникације у име институције на друштвеним мрежама и интернету уопште (приватно и јавно/институционално) те представљање предности и ризика у комуникацији на интернету.

Обука  доприноси реализацији  једне од активности предвиђених Ревидираним акционом планом 1 Стратегије реформе јавне управе у области Институционална комуникација, уз актуелну тематику у сегменту односа с јавношћу и комуникације у јавној управи.

Пријаве се примају у периоду 10.11.2014. – 26.11.2014. посредством ТСМ система Агенције за државну службу БиХ. Више информација, као и онлине пријаву могуће је остварити на wеб страници Агенције за државну службу БиХ.