Чланови Управног одбора Фонда за реформу јавне управе на сједници одржаној данас у Сарајеву дали су сагласност за набавку појединачних компоненти за информацијско-комуникацијске системе централних органа влада у БиХ те на тај начин пружили подршку наставку реализације пројекта „Скица развоја централних органа влада у БиХ – фаза I, који  је финансиран средствима Фонда за реформу јавне управе у БиХ.

Поред тога што ће владини секретаријати на нивоу Савјета министара БиХ, РС, Федерације БиХ и Брчко дистрикта БиХ бити оспособљени за квалитетније планирање и припрему вишегодишњих и годишњих програма рада, пројектом „Скица развоја централних органа влада у БиХ – фаза I” предвиђена је и успостава информационо-комуникационог и рачунарског система  ради боље комуникације између владиних тијела.

Чланови УО дали су сагласност, између осталог, и на Годишњи финансијски извјештај Фонда за реформу јавне управе за 2011. годину, те на почетни извјештај имплементатора пројекта "Информацијски систем управљања буџетом".

Пројекат се, такођер, финансира средствима Фонда за реформу јавне управе.