У оквиру такмичења "WebAward.me 2011" за избор најбољих веб страница у Босни и Херцеговини за текућу годину, 21.11.2011. године одржаће се свечаност додјеле награда за најуспјешније у 15 категорија.

У оквиру категорије Јавна управа нашла се и веб страница Канцеларије координатора за РЈУ, и то на иницијативу организатора такмичења – агенције Априори комуникације, као једна од најбољих страница из сегмента јавне управе у Босни и Херцеговини.

Агенција Априори комуникације је потврдила да је страница www.parco.gov.ba ушла у најужи избор од три странице, те је у конкуренцији за награду у поменутој категорији! Проглашење побједника биће уприличено у понедељак, 21.11.2011. године, у Камерном театру 55 у Сарајеву.

Више информација о организатору, избору и категоријама, те институцијама номинованим за награде у свим категоријама можете пронаћи на званичној wеб страници www.webaward.me .

Канцеларија координатора се овом приликом захваљује организаторима такмичења на номинацији и препознавању труда и напора уложеног у развој и свакодневно ажурирање званичне веб презентације Канцеларије координатора, али и препознавању значаја реформе јавне управе у Босни и Херцеговини.