Двадесет прва сједница Управног одбора Фонда за реформу јавне управе одржана је у сриједу 27.07. текуће године у просторијама Канцеларије координатора за реформу јавне управе БиХ у Сарајеву.

Усвојен је записник са двадесте сједнице Управног одбора Фонда за реформу јавне управе, одржане 11.4.2011. године. УО ФРЈ је примио к знању информацију о приједлогу за одобрење додатних средстава за пројекат "Обука државних службеника за примјену информационих технологија и рад на рачунарима" и донио одлуку о одобравању додатних средстава за пројекат "Обука државних службеника за примјену информационих технологија и рад на рачунарима".

Прихваћен је квартални извјештај Фонда за РЈУ за период  1. април. – 30. јун 2011. године, са приједлогом Одлуке о давању сагласности на квартални извјештај Фонда за РЈУ за период 1. април-30.јун 2011. године.

Фонд је донио одлуку о давању сагласности на извјештај комисије за јавне набавке – I фаза претквалификације за пројекат "Успостављање савремених одјелљења за управљање људским потенцијалима у органима управе у БиХ" са приједлогом одлуке о давању сагласности на извјештај комисије за јавне набавке- I фаза претквалификације за пројекат "Успостављање савремених одјељења за управљање људским потенцијалима у органима управе у БиХ".

УО ФРЈ је примио к знању извјештај о финансијској ревизији Канцеларије координатора за реформу јавне управе за 2010. годину, са приједлогом закључка да се одлуке доносе брже, убрза финансијско пословање и унаприједи тендерска процедура.

УО Фонда за реформу јавне управе примио је к знању информацију о донешеним одлукама у процедури писаног усаглашавања у периоду између двије сједнице Управног одбора Фонда за РЈУ.