U skladu sa Uputstvom o metodologiji u postupku srednjoročnog planiranja, praćenja i izvještavanja u institucijama Bosne i Hercegovine („Službeni glasnik BiH“, broj 44/15) Ured koordinatora za reformu javne uprave objavljuje nacrt Srednjoročnog plana rada za period 2017.- 2019. godine.

Ured koordinatora za reformu javne uprave poziva sve zainteresovane građane i organizacije te partnerske institucije da svojim prijedlozima i komentarima daju doprinos izradi što kvalitetnijeg Srednjoročnog plana.

Procesom javnih konsultacija želi se osigurati veći nivo učešća građana/interesnih  grupa u ovoj aktivnosti, bolja informisanost i veće povjerenje građana u proces izrade  strateških dokumenata.

Proces javnih konsultacija otvoren je od 7.06. do 30.06. 2016. godine, a vaše prijedloge, komentare i sugestije možete slati na e-mail: javnekonsultacije@parco.gov.ba

Nacrt Srednjoročnog plana možete preuzeti ovdje, a Izjavu o svrsi donošenja Srednjoročnog plana rada Ureda koordinatora za reformu javne uprave za period 2017. – 2019. godine preuzmite ovdje

Obrazac za vaše komentare i prijedloge izmjena možete preuzeti ovdje

Ured koordinatora za reformu javne uprave unaprijed vam se zahvaljuje na komentarima.