Ministar uprave i lokalne samouprave u Vladi Republike Srpske, Zoran Lipovac, bio je jučer domaćin sastanka kome su pomoćnik ministra za upravu Stojanka Ćulibrk i načelnik Odjeljenja za reformu javne uprave, Mikan Davidović sa saradnicima razgovarali  sa Petrom Mikličem, ključnim ekspertom za projekat "Nastavak podrške Uredu koordinatora za reformu javne uprave u BiH pri implementaciji strategije javne uprave i koordinaciji donatora".

Prisutni su, između ostalog, informisani o značaju ovog projekta, koji se implamantira u okviru reforme javne uprave u BiH.

Cilj projekta je pomoć uspostavljanju harmonizovane, učinkovite i transparentne javne uprave, odgovorne građanima, sposobne da vodi zemlju kroz proces stabilizacije i pridruživanja.

Pomoćnik ministra i glavni koordinator za reformu javne uprave Republike Srpske Stojanka Ćulibrk, izrazila je podršku provođenju projekta kao i procesu reforme javne uprave i istakla kako bi za cjelokupan reformski proces bilo dobro da se uključi što veći broj domaćih eksperata, saopćeno je iz Ministarstva uprave i lokalne samouprave RS.