Министар управе и локалне самоуправе у Влади Републике Српске, Зоран Липовац, био је јучер домаћин састанка коме су помоћник министра за управу Стојанка Ћулибрк и начелник Одјељења за реформу јавне управе, Микан Давидовић са сарадницима разговарали  са Петром Микличем, кључним експертом за пројекат "Наставак подршке канцеларији координатора за реформу јавне управе у БиХ при имплементацији стратегије јавне управе и координацији донатора".

Присутни су, између осталог, информисани о значају овог пројекта, који се импламантира у оквиру реформе јавне управе у БиХ.

Циљ пројекта је помоћ успостављању хармонизоване, ефикасне и транспарентне јавне управе, одговорне грађанима, способне да води земљу кроз процес стабилизације и придруживања.

Помоћник министра и главни координатор за реформу јавне управе Републике Српске Стојанка Ћулибрк, изразила је подршку провођењу пројекта као и преоцесу реформе јавне управе и истакла како би за цјелокупан реформски процес било добро да се укључи што већи број домаћих експерата, саопштено је из Министарства управе и локалне самоуправе РС.