Delegacija Europske komisije u BiH i Resursni centar civilnog društva organiziraju seriju od pet radionica na kojim će se prezentirati Poziv za dostavljanje projekata iz oblasti jačanja uloge građanskog društva u promociji ljudskih prava i demokratskih reformi, sprečavanja sukoba i jačanja političkog sudjelovanja i zastupanja, koji je objavljen 26. prosinca, 2008. godine na službenoj web stranici Delegacije Europske komisije.

Financijska pomoć će biti pružena iz sredstava programa Europske unije “Europski instrument za demokratiju i ljudska prava (EIDHR)”.

Prezentacije će se održati s ciljem upoznavanja organizacija s karateristikama pomenutog poziva za projekte, te pravilima i propisima kojih se aplikanti moraju pridržavati prilikom apliciranja za projekte Europske unije. Ove prezentacije su ujedno i prilika da se neposredno kontaktiraju službenici Europske unije, te da im se izravno upute pitanja koja se odnose na pomenuti poziv za projekte, priopćeno je iz Delegacije Europske komisije u BiH.  

Više detalja o održavanju radionica možete pogledati ovdje.