У организацији Канцеларије координатора за реформу јавне управе и ЕУ4ПАР пројекта техничке помоћи, у Теслићу је данас одржана радионица чланова Надзорног тима за реформску област Управљање јавним финансијама.

Током радионице усаглашен је нацрт сета активности будућег ревидираног Акционог плана за реформу јавне управе у области Управљање јавним финансијама.

Радионици су присуствовали чланови Надзoрног тима у овој области: Вера Летица из Министарства финансија и трезора БиХ, Медина Дудо из Федералног министарства финансија, Анела Илић из Дирекције за финансије Владе Брчко дистрикта БиХ те Светлана Радовановић из Министарства финансија Републике Српске. Учешће на радионици узели су и Дарко Касап, координатор за реформу јавне управе БиХ, Давор Шолаја, координатор за реформу јавне управе у Влади Брчко дистрикта БиХ те Александар Шувак, координатор за реформу јавне управе у Влади Републике Српске. Они су у свом уводном обраћању и кроз дискусију током радионице истакли важност ове области без обзира сто има посебна Свеобухватна стратегија управљања јавним финансијама у БиХ.