Замјеник координатора за реформу јавне управе проф. др Ферид Отајагић са сарадницима одржао је јуче у Брчком састанак са координаторицом за реформу јавне управе са нивоа Брчко Дистрикта БиХ Весном Мишовић те шефицом Пододјељења за људске ресурсе Брчко дистрикта БиХ Аријаном Ћулибрк.

Тема састанка била је сарадња између Канцеларије координатора за реформу јавне управе и Пододјељења за људске ресурсе Брчко дистрикта БиХ и стања у реформској области „Управљање људским потенцијалима“. Изнесен је осврт на досадашњу сарадњу, постигнућа и будући пут исте. Посебан дио састанка био је осврт на пројекте који су у току као и план будућег рада у наведеној области.

Замјеник координатора за РЈУ проф. др Ферид Отајагић упознао је колеге из Брчко Дистрикта о степену достигнутих реформи у Босни и Херцеговини и посебно нагласио да су сви нивои власти у БиХ, осим Републике Српске, усвојили Стратешки оквир за РЈУ-е 2020-2022. Истакао је да се ових дана очекује усвајање Стратешког оквира на Влади РС-а, јер су исти потпуно усагласили сви управни нивои.

Након овог састанка одржан је и састанак Надзорног тима за Управљање људским потенцијалима.