Запосленици Канцеларије координатора за реформу јавне управе јучер су одржали састанак са представницима Канцеларије за европске интеграције, фондове, односе са јавношћу и квалитет према међунардном стандарду Средњобосанског кантона о теми управљање квалитетом у јавном сектору.

На састанку је презентиран Заједнички оквир за процјену – ЦАФ, алат за управљање квалитетом, као и систематски приступ увођења управљања квалитетом у јавне управу у Босни и Херцеговини, то јест, Оперативни план за увођење управљања квалитетом у институције Босне и Херцеговине за период од 2016. до 2018. године.

Представници Канцеларије за европске интеграције, фондове, односе са јавношћу и квалитет према међунардном стандарду Средњобосанског кантона исказали су задовољство добивеним информацијама те исте планирају презентирати Влади Средњобосанског кантона.

Подсјећања ради, закључком Савјета министара Босне и Херцеговине, Канцеларија координатора је одређена за ЦАФ коресподента у име Босне и Херцеговине, а један од задатака ЦАФ коресподент институције јесте подизање свијести о значају управљања квалитетом и о самом алату ЦАФ.