Канцеларија координатора за реформу јавне управе је, у сарадњи са „Агенцијом за развој предузећа-ЕДА“, израдио буџет наше институције у посебној форми,Буџету за грађане, који је објављен на њеб страници Уреда координатора. Документ можете наћи на линку: хттп://парцо.гов.ба/2017/03/20/уред-координатора-за-реформу-јавне-управе-израдио-буџет-за-градане/.

Презентација овог документа бит ће уприличена за новинаре 27.04.2017. године у просторијама Канцеларије координатора за реформу јавне управе, ул. Вразова 9 у Сарајеву са почетком у 11 сати.

Буџет за грађане је посебна верзија Буџета наше институције која је написана једноставним језиком, а садржај је представљен у илустративној форми. Овакав документ се званично зове Буџет за грађане, али он је и више од тога. Ријеч је о поједностављеној, сажетој верзији Буџета наше институције, у којој нису садржане све информације које иначе буџетски документ садржи, већ оне које су наручито интересантне широј јавности. Циљ нам је био да овај водич кроз Буџет израдимо на такав начин да буде у потпуности прилагођен потребама наших партнера и корисника наших услуга.