Канцеларија координатора за реформу јавне управе, у сарадњи са имплементатором пројекта “Обука службеника за информисање/односе с јавношћу – фаза II”, Кронауер Цонсултинг д.о.о. ће у четвртак, 13.04.2017. у 10:00х у просторијама Канцеларије координатора (Вразова 9, Сарајево) представити пројектне активности и најавити обуке које ће се у наредном периоду одржати за службенике за информисање/односе с јавношћу.

Пројекат је заједнички за ниво Савјета министара БиХ, Владе Федерације БиХ, Владе Републике Српске и Владе Брчко дистрикта БиХ, а финансира се средствима Фонда за реформу јавне управе. Реализација пројекта је почела у новембру 2016., а циљ је допринос проширењу експертизе, развоју додатних знања, вјештина и компетенција службеника за информисање/односе с јавношћу у институцијама и органима управе свих нивоа у Босни и Херцеговини.

Драган Ћузулан, координатор за реформу јавне управе, Нермин Поџић, вођа пројектног тима и Борис Пупић, стручни сарадник за односе са јавношћу, информисање и издаваштво Агенције за рад и запошљавање БиХ ће заједнички представити рад на пројекту, планиране активности и очекиване резултате.

Реализација активности пројекта доприноси испуњењу циљева из реформске области Институционална комуникација ревидираног Акционог плана 1 Стратегије реформе јавне управе.