Канцеларија координатора за реформу јавне управе, уз техничку подршку Програма јачања јавних институција у БиХ (Strenghtening Public Institutions in BiH – SPI BiH), који спроводи Њемачко друштво за међународну сарадњу – ГИЗ, организује радионицу за Надзорни тим за реформску област е-Управа.

 

Циљ радионице је даљи рад на пројектним активностима планираним у овој области, гдје се очекује значајан искорак у смислу снажнијег фокуса на реализацију датих активности. У радном дијелу дискутоваће се досадашњи резултати, те размијенити инпути у сврху квалитетнијег планирања наредних корака, који ће резултовати конкретним пројектним активностима.  Додатно, кроз овакву рамјену информација и дискусију искристалисаће се и обим и функционални захтјеви за сваки појединачни пројекат у области е-Управа.

 

Радионица ће се одржати у периоду 09. – 10.12. 2013. године на Влашићу. Учесници радионице су чланови и замјеници чланова Надзорног тима за реформску област е-Управа и представници програма јачања јавних институција.