У складу са Акционим планом сарадње између ГИЗ-а (Деутсцхе Геселлсцхафт фüр Интернатионале Зусамменарбеит) и канцеларије координатора за реформу јавне управе у БиХ, у петак 1. јуна, одржана је Радионица у склопу Анализе организације, идентификације и унапријеђења основних пословних система и процеса рада Канцеларије координатора за реформу јавне управе. 

 

Ова Анализа подразумијева унапријеђење програмирања и планирања рада канцеларије и других партнера из координационо- проведбених структура. Такођер, Анализа се односи и на развој капацитета за планирање и програмирање и развој политика дјеловања и стратешки програм канцеларије координатора. 

 

Радионица је почела представљањем прелиминарних резултата проведених почетних активности Анализе и препорукама за побољшања, а завршила дискусијом и развојем мапе пута за будуће дјеловање, односно развојем стратешког плана дјеловања. 

 

На Радионици су учествовали државна координаторица са сарадницима из Канцеларије координатора, а вође су били експерти које је ангажовао ГИЗ.