На тематском састанку Надзорног тима за област Јавне финансије,

одржаног 6. априла у Бањој Луци,стручна савјетница за реформу јавне управе Азра Бранковић презентовала је анализу стања у овој реформској области, те остварени напредак у проведби мјера из Ревидираног Акционог плана 1.
 
Представљене су и планиране активности за наредни период и препоруке за њихову реализацију. Закључено је да треба направити „мапу пута” или акциони план за нереализоване циљеве из 2011. године као и циљеве за 2012. годину који ће бити обавеза институцијама надлежним за провођење РЈУ. Такођер, на састанку је презентован рад и функционисање структура за координацију, надзор и имплементацију реформе јавне управе, те су изнесени приједлози за побољшање рада ових структура у наредном периоду.
 
Састанку су осим државне координаторице за РЈУ Семихе Боровац присуствовали и стручне савјетнице Бранковић присуствовали и координатори за РЈУ са ентитетских нивоа и БД БиХ Стојанка Ћулибрк, Мирсада Јахић и Брано Јовичић. Састанку су присуствовали и чланови НТ са свих нивоа осим са државног. Присутни су били начелница одјељења за план и извршење буџета РС Светлана Радовановић, помоћник министра у сектору за управљање дугом ФБиХ Самир Бакић, помоћник министра за буџет и јавне расходе ФБиХ Алија Аљовић, директор трезора Брчко дистрикта Осман Османовић, те шеф контроле буџета у Брчко дистрикту Неџад Куртовић.