Интерактивна мапа управе, коју Уред координатора за реформу јавне управе ажурира тромјесечно, овај пут нуди и податке о запослењу. У садржају мапе су корисне информације о томе шта вам је потребно када посао тражите по први пут али и савјети како написати биографију и писмо намјере, како би требао изгледати ваш први интервју са будућим послодавцем те списак докумената који су вам потребни за добијање радне књижице.  Поред ових информација, мапа нуди и корисне линкове wеб страница специјализираних за оглашавање нових радних мјеста.

Као и у претходном кварталу, освјежени су подаци о просјечној плати, стопи незапослености на нивоу државе, ентитета и Брчко дистрикта БиХ као и бројевима нових телефонских услуга.„Интерактивна мапа управе“ је wеб апликација коју је развио Уред координатора с намјером да грађанима на једном мјесту – wеб сајту Уреда омогући што већи обим информација о услугама јавне управе.

Мапа садржи информације о врсти и поступку остваривања услуга јавне управе, као и надлежним институцијама сврстаних у 8 категорија на нивоу ентитета и Брчко дистрикта, те у три категорије на нивоу БиХ. Циљ мапе је корисницима интернета пружити информацију о томе која институција и на који начин пружа услуге грађанима и пословној заједници и тако уштедјети дио времена и труда потребних за остваривање неке услуге. Примјера ради, мапа садржи информације о издавању личних докумената, правима из радног и пензионог односа, социјалне и здравствене заштите, заштите потрошача и сл. Ту су и информације о визном режиму, ЦЕМТ дозволама за превознике, авио линијама, инвестицијама у БиХ, као и макроекономски показатељи и опште информације о четири управна нивоа у БиХ.

Садржај мапе, који је посјетиоцима сајта доступан од фебруара 2009. године, ажурира се тромјесечно.