Консултантска  кућа Ревицон д.о.о. 11.јуна  у Сарајеву представла књигу 'ЕУ Фондови,' аутора Јелене Мисите, Мартине Белић, Гордане Стојановић, Џените Мутап, Заре Халиловић и Бранка Пеурача. Књига 'ЕУ Фондови' је дуго припремано издање које би требало помоћи да  апсорпција средстава из фондова ЕУ у нашој земљи буде значајно већа.

Сврха овог издања је помоћи апликантима из БиХ у припреми и коначној изради пројектних апликација те управљању одобреним пројектима, а у складу са методологијом коју захтијева Еуропска комисија.

У свом првом издању које обрађује ову тематику, покушао се читаоцима приближити концепт кориштења претприступних фондова и разбити предрасуде које у нашем друштву стварају саме административне процедуре које су њихов саставни дио.

На једном мјесту су обрађени сви финансијски инструменти Еуропске уније који су на располагању апликантима из БиХ, представљени практичним неопходним корацима, уз корисне савјете како на прави начин аплицирати за бесповратна средства из фондова Еуропске уније, преноси портал цеппеи.ба