Састанак Надзорног тима за имплементацију Акционог плана 1 Стратегије реформе јавне управе за област Унапређење квалитета и процедура израде и доношења прописа одржан је у уторак, 10.11.2009. године, у Сарајеву.

Састанку су присуствовали представници Савјета министара БиХ, Влада Федерације БиХ, Републике Српске и Брчко дистрикта БиХ, у својству чланова Надзорног тима.

У складу са дневним редом састанка, чланови Надзорног тима усвојили су Записник са претходног састанка, одржаног 01.09.2009. године у Брчком.

Разматран је и приједлог пројектног задатка пројекта "Транспоновање ЕУ законодавства у правни систем БиХ”. Оцјењујући понуђени приједлог квалитетним и прихватљивим, чланови Надзорног тима једногласно су га усвојили, уз одређене мање измјене.

Сврха пројекта "Транспоновање ЕУ законодавства у правни систем БиХ” је унаприједити знање и вјештине државних службеника који су укључени у законодавне активности са нивоа државе Босне и Херцеговине, Федерације Босне и Херцеговине, Републике Српске и Брчко дистрикта Босне и Херцеговине у области транспозиције законодавства ЕУ у домаћи правни оквир.

Након усвајања Пројектног задатка од Надзорног тима, сљедећи корак у развоју пројекта је његово уврштавање на дневни ред сједнице Управног одбора Фонда за реформу јавне управе у сврху одобрења.