Просјечна старост запосленика канцеларије координатора за реформу јавне управе вратила је нашу вјеру да се државне институције отварају ка младим и перспективним особама, оцијенили су средњошколци Гимназије Добриња Ади Оперта, Хусеин и Авдо Полимац који су у петак (09.10.) наставу замијенили радом у нашој Кацеларији.

Канцеларија је и ове, као и прошле године, дала подршку едукативном пројекту "Волонтирај – Кредитирај 2009."

Фото галерија

Била је ово прилика да ученике упознамо са нашим радом, унутрашњом организацијом те обавезама које свакодневно испуњавамо. Обишли су све јединице у Канцеларији, гдје су имали прилику да се упознају са запосленима те да од њих сазнају какве се реформе проводе у шест области: Јавне финансије, Институционална комуникација, Израда политика и координациони капацитети, Информационе технологије, Управни поступак и Управљање људским потенцијалима.

О њиховој заинтересованости за наш рад свакако говори и чињеница да су успјешно извршили све обавезе које су им биле повјерене, од прављења саопштења за јавност, израде медиа мониторинга…

Организовали смо им и радионицу, а циљ нам је био упознати их са основама преговарањима и вјештинама које преговарачи требају имати.