Одзвонило је сурфању интернетом у загребачкој градској управи!

Недавно је шеф метрополе Милан Бандић забранио својим дјелатницима посјет страницама попут Facebooka, Yоутубеа, али не могу посјећивати нити порностранице или пак скидати глазбу и филмове с интернета, преноси портал бљесак.инфо.

– Дјелатницима Градског поглаварства доступне су само оне интернетске странице које су нужне за обављање посла, примјерице, све интернетске адресе информативних садржаја – објаснио је данас загребачки градоначелник Милан Бандић.

Тко је највише од градских чиновника незапослено и непотребно проводио вријеме “шећући” интернетским простором, није познато. Такођер, први човјек Загреба још није смислио ни адекватну казну за оне лукавце који ће успркос његовој забрани, на своју руку пронаћи начин како пробити ову блокаду и забављати се на послу.

– Забранио сам неограничено сурфање јер то није никакав посао. Желим да моји дјелатници буду учинковитији – поручио је шеф метрополе.

Загребачки градоначелник Милан Бандић вјеројатно не зна да је његов лик присутан управо на Facebook-u. Нетко је, наиме, мимо његове воље, отворио бројне профиле назване његовим именом.Но није то све.

Први човјек Загреба има на Фацебооку и своју групу названу “Св. Милан Бандић” у којој му бројни њезини чланови остављају поруке како би им градоначелник испунио жеље или им помогао.За разлику од групе обожаватеља, непознати је аутор баш на Фацебооку Милана Бандића прозвао и “највећим лоповом у Загребу”, а ова група већ има 110 чланова.