Независне новине: Нова званичина страница града Бањалуке промовисана је јуче у граду на Врбасу. Нова страница Административне службе града Бањалука у наредних мјесец дана биће у експериметалној фази.

“Руководећи се потребама крајњег корисника направљен је нови сајт, који ће у првом реду бити од велике користе грађанима којима су на једноставан начин представљени принципи и процедуре које воде до остварења услуга у Административној служби града“, саопштено је из Одјељења за односе с јавношћу власти из Бањалуке.

Драгољуб Давидовић, градоначелник, рекао је да је било неопходно урадити нови сајт јер досадашњи није могао пратити све захтјеве који су пред њега постављени.

“Технологије су данас доста друкчије од оних какве су биле 2002. године када смо урадили стари сајт. Тада смо били међу првима у Босни и Херцеговини који су имали своју презентацију на Интернету. Сада имамо сајт уређен у најновијим технологијама, који ће и те како бити од велике користи нашим суграђанима, предузетницима, инвеститорима и свима који желе знати више о Бањалуци“, рекао је градоначелник Давидовић.

За израду новог портала били су задужени стручњаци са бањалучког Електротехничког факултета.