''Министарска конференција о развоју информационог друштва у Југоисточној Европи и Трећа конференција о информацијском друштву: е-Влада и реформа јавне управе'' назив је догађаја који ће бити одржан у Сарајеву, од 28. до 30. октобра 2007. године.

Министарство комуникација и транспорта Босне и Херцеговине, Развојни програм Уједињених народа и Секретаријат еSЕЕ којег финансира UNDP, Пакт стабилности за Југоисточну Европу, у блиској сарадњи са Европском комисијом, заједнички организују ову министарску конференцију о информационом друштву, уз учешће свих саговорника из регије: Албаније, Босне и Херцеговине, Хрватске, Бивше Југословенске Републике Македоније, Молдавије, Србије, Румуније и УНМИК-Косово.

Дио конференције битће посвећен и реформи јавне управе, кроз пленарну сесију под називом ''е – Влада и реформа јавне управе''. У оквиру те сесије, државни координатор за реформу јавне управе Невенка Савић, одржатће презентацију на тему: Процес реформе јавне управе у БиХ, Стратегија РЈУ у БиХ и информационе технологије.

Више информација о овој конференцији можете пронаћи на:

www.is.gov.ba/conference