Drugi zajednički sastanak članova i zamjenika članova nadzornih timova za implementiranje Akcijskog plana 1 Strategije reforme javne uprave u BiH, održan je 11. ožujka 2008. godine u Sarajevu.

Učesnici sastanka su u raspravi o Prijedlogu poslovnika o radu nadzornih timova usuglasili tekst ovog dokumenta i izrazili spremnost da ga na sastanku i usvoje, kako bi rad ovih međuvladinih radnih tijela za provedbu Strategije reforme javne uprave postao i formalno operativan. Zbog proceduralnih ograničenja, dogovoreno je da Ured koordinatora za reformu javne uprave u roku od sedam dana prečisti tekst Poslovnika shodno promjenama dogovorenim na sastanku, nakon čega će ga u istovjetnom tekstu usvojiti nadzorni timovi za svaku reformsku oblast.

       Foto galerija          

 

Članovima i zamjenicima članova nadzornih timova na sastanku su prezentirani i rezultati prvog godišnjeg Izvješća o monitoringu provedbe Akcijskog plana 1, koji je upućen Vijeću ministara na suglasnost. Koordinatori reformskih oblasti u Uredu kooridnatora su učesnike sastanka informirali i o trenutnim aktivnostima na pripremi i realiziranju projekata reforme javne uprave koji će biti financirani iz Fonda za reformu javne uprave i proračuna upravnih razina u BiH.