Уважени посјетиоци, уважене посјетитељке,

добро дошли на редизајнирану интернетску презентацију Канцеларије координатора за реформу јавне управе.

Након девет година стажа наше су веб-стране добиле нови изглед, функционалности и садржаје. На основи раније урађених анализа садржаја интернетске странице нови изглед прилагодили смо вама како бисте на што лакши и једноставнији начин добили увид у активности Канцеларије координатора за реформу јавне управе, али и сазнали више о веома важном процесу за нашу земљу – процесу реформе јавне управе у БиХ. Информацијама на овим странама желимо да допринесемо бољем разумијевању процеса реформе јавне управе, али и показати вам да се не само декларативно залажемо за транспарентност и отвореност него да то уистину и јесмо. Мноштво докумената од јавног значаја које смо учинили доступним говори о томе.

Надамо се да ће вам ова страница помоћи не само да боље разумијете како функционише јавна управа већ да ће и обезбиједити и отворену дискусију о реформи јавне управе у БиХ, по мјери и на услузи свим њеним грађанима.

Подршку редизајну веб страници пружила је Влада СР Њемачке у оквиру Програма јачања јавних институција у БиХ који спроводи ГИЗ.

Отворени смо за ваше коментаре и сугестије које можете да шаљете на info@parco.gov.ba.

Хвала што сте посјетили нашу интернетску страницу.

Са поштовањем,

Канцеларија координатора за реформу јавне управе