Представници Канцеларије координатора за реформу јавне управе у БиХ данас су одржали састанак са представницима Агенције за превенцију корупције и координацију борбе против корупције (АПИК) у Источном Сарајеву.

Састанку су у име АПИК-а присуствовали директор Хасим Шаботић, замјеник Драган Слипац, помоћник директора Владица Бабић и стручна савјетница Илма Вранац, а у име Канцеларије координатора замјеник координатора за РЈУ проф.др. Ферид Отајагић, стручни савјетници Кенан Авдагић, Енида Шехерац-Џаферовић и стручна сарадница Онахти Черкез.

Тема састанка била је наставак успјешне сарадње између АПИК-а и Канцеларије координатора за реформу јавне управе у области Државна служба и управљање људским потенцијалима.

Циљ састанка је био преглед тренутног стања у овој области, постојећи проблеми, те могућности за побољшања са коначном сврхом што бољих припрема за даљу разраду активности у склопу Стратешког оквира за реформу јавне управе 2018-2022 у БиХ.

Раговарало се о и о пројектима који су у току, те су разматране и конкретне активности и могућности пружања подршке њиховој реализацији.