Драган Ћузулан, координатор за реформу јавне управе сутра (10.05.2016) ће у 12 сати у просторијама Канцеларије координатора за реформу јавне управе (Вразова 9, Сарајево) потписати уговоре за имплементацију два реформска пројекта: „Изградња капацитета за борбу против корупције у структурама државне службе у БиХ“ (имплементатор Замм медиа цонсултинг) и „Успостављање и/или јачање капацитета институције/а за контролу прописа и успостављање система редукције административних препрека« (имплементаор група понуђача Commerce Engineering д.о.о. Мостар, Commerce Media д.о.о., Матерна Бугарска и Теза Бугарска).

Уговори ће бити потписани са представницима имплементатора гдином.  Сеидом Мураспахићем, овлаштеним представником Commerce Engineering д.о.о. и гдином. Муамером Муфтићем, директором Замм медиа.

Имплементацијом активности кроз пројекат „Изградња капацитета за борбу против корупције у структурама државне службе у БиХ“ испуњава се неколико циљева из реформских области Институционална комуникација и Управљање људским потенцијалима, а реализација пројекта  „Успостављање и/или јачање капацитета институције/а за контролу прописа и успостављање система редукције административних препрека« доприноси испуњењу мјера из реформских области Управи поступци и управне услуге и Стратешко планирање, координација и израда политика.

Оба пројекта бит ће финансирана средствима Фонда за реформу јавне управе.