Транспаренцy Интернатионал Босне и Херцеговине  организује у уторак, 03. новембра 2015. године у Хотелу Еуропе у Сарајеву, са почетком у 11.00 сати округли стол на тему „Реформа јавне управе у контексту предложених измјена и допуна Закона о државној служби“, на којем ће се посебно дискутовати о предложеним законским измјенама и допунама и њиховом мјесту у односу на актуелне реформске процесе.

На округлом столу ће, поред координатора за реформу јавне управе Драгана Ћузулана и његових сарадника, учествовати представници свих релевантних институција укључених у реформски процес, као што су представници агенција за државну службу/управу са свих нивоа власти, законодавних и извршних органа власти, те представници синдиката државних службеника, организација цивилног друштва и медија, као и међународних институција.

Округли стол се организује у оквиру пројекта Мониторинг реформе јавне управе – ПАРМ, који подржава Шведска међународна развојна агенција (СИДА) и Влада Данске, а који спроводи Транспаренцy Интернатионал БиХ у сарадњи са Центром за истраживачко новинарство (ЦИН).