Министар унутрашњих послова Републике Српске Станислав Чађо отворио је данас Регионалну конференцију "Значај стратешког комуницирања у полицији" која је окупила портпароле министарстава унутрашњих послова Републике Српске, Федерације БиХ, Србије, Македоније, Хрватске, Словеније и Полиције Брчко Дистиркта. Он је истакао да је стратешко комуницирање изузетно битна функција сваке институције, јер оно одређује правац и начин како ће се она представити јавности и оправдати своје постојање, односно рад и да се овом сегменту мора поклањати значајна пажња.

 

Министарство унутрашњих послова Републике Српске дводневну Регионалну конференцију организује у оквиру ИПА пројеката 2010 – подршка ЕУ у области провођења закона са циљем унапријеђења.

 

Шта су социјални медији, стратегија у онлајн (online) комуницирању и зашто је важна, интерно комуницирање као дио организацијског стратешког комуницирања, употреба онлајн (online) комуникација у интерном комунцирању полиције, стратешко управљање комуницирањем и који су комуникацијски изазови стратешког комунцирања – само су неке од тема о којима ће бити говора на Регионалној конференцији која завршава сутра. 

 

www.mup.vladars.net