Канцеларија координатора за реформу јавне управе у сарадњи са тимом техничке помоћи EUPAR пројекта организује радионицу  на тему представљања "Смјерница за мониторинг и извјештавање  о имплементацији Ревидираног Акционог плана 1 Стратегије реформе јавне управе".  

Радионица ће се одржати 22.11.2011. године на Влашићу и  намјера је да се у оквиру овог скупа координаторима за реформу јавне управе и  члановима надзорних тимова за свих шест реформских области  презентује сам документ  и методологија  праћења и извјештавања проведбе Ревидираног Акционог плана 1.

С обзиром на чињеницу  да је документ Ревидирани Акциони план 1 у протеклом периоду усвојен од стране Савјета министара БиХ , влада на нивоу  Федерације БиХ, Републике Српске и Брчко дистрикта БиХ,  проистекла је и потреба  да се унаприједи укупан систем  извјештавања  о напретку у провођењу реформе  сходно структури овог документа,  као и да  се на једном мјесту размјене искуства свих учесника у процесу мониторинга,  те да се створе претпоставке за примјену  и даљи развој система извјештавања о имплементацији Ревидираног АП1.