Радионица за чланове и замјенике чланова Надзорног тима за реформску област Управљање људским потенцијалима на тему „Имплементација Акционог плана 1 Стратегије РЈУ у области управљање људским потенцијалима – ревидирање садржаја, унапређење комуникације, координације и јачање капацитета имплементационих структура“ одржана је 09.12.2010.године у хотелу „Бланца“ на Влашићу.

Примарни циљ ове радионице био је резиме  досадашњег рада на анализи процеса имплементације Акционог плана 1 (АП1) у наведеној реформској области, анализа достављених коментара, дискусија и разматрање отворених питања.

У коначници радионице утврђен је  коначан приједлог за садржај ревидираног АП1 за област Управљање људским потенцијалима.

У другом дијелу радионице одржана је и обука из области пројект менаџмента – управљања пројектним циклусом и мониторинга у реализацији пројеката, која је прилагођена постојећим процедурама Фонда за реформу јавне управе и систему праћења  пројеката у имплементацији.

Предавачи овог дијела  су били Самир Шошевић, експерт EUPAR-a и Мирослав Зековић, стручни сарадник  за мониторинг из Канцеларије координатора за реформу јавне управе.