ЈАВНИ ПОЗИВ

ГРАЂАНИМА, ОРГАНИЗАЦИЈАМА ЦИВИЛНОГ ДРУШТВА, СТРУЧЊАЦИМА  И ПОСЛОВНИМ ЗАЈЕДНИЦАМА ЗА ИЗРАЖАВАЊЕ ИНТЕРЕСА ЗА СУДЈЕЛОВАЊЕ У ЈАВНОЈ РАСПРАВИ О НАЦРТУ ПРОГРАМА ЗА ПОБОЉШАЊЕ КВАЛИТЕТА УПРАВНОГ ОДЛУЧИВАЊА У БиХ

 

Консултантска кућа ЗАММ медиа CONSULTING д.о.о. Сарајево, у сарадњи са Канцеларијом координатора за реформу јавне управе Босне и Херцеговине имплементује пројекат „Израда програма за побољшање квалитета управног одлучивања у БиХ“. Резултат пројекта бит ће израђен Програм за побољшање квалитета управног одлучивања у БиХ, у складу са модерним европским стандардима управног одлучивања који садржи законодавне, организацијске, ИТ мјере и мјере за јачање људских капацитета. 

У складу с тим, консултантска кућа ЗАММ медиа CONSULTING д.о.о. Сарајево, у сарадњи са Канцеларијом координатора за реформу јавне управе Босне и Херцеговине одржат ће јавне расправе о нацрту Програма за побољшање квалитета управног одлучивања у БиХ посредством ширег консултативног процеса са свим сегментима босанскохерцеговачког друштва.

Јавна расправа бит ће одржана у сљедећим терминима:

–    уторак, 19. октобра 2010. године, хотел Европа Брчко,  почетак у 13:00

–    сриједа, 20. октобра 2010. године, хотел Гранд  Бања Лука,  почетак у 10.00

–    четвртак, 21. октобра 2010. године, хотел Терме Илиџа Сарајево, почетак у 10.00

Право учешћа:

Позивамо све заинтересиране грађане, организације цивилног друштва, академске и пословне заједнице и друге организације, као и струцњаке с искуством из области јавне управе из свих дијелова БиХ да искажу свој интерес за активним учешћем на јавној расправи. Учешће у јавној расправи је отворено, на једнаким основама за све раније наведене категорије.

За све даљње информације и пријаве контакт особа је господин Муамер Муфтић, телефон број (033) 554-755, е-маил адреса: zamm.media@gmail.com.

Овај Јавни позив у истовјетном облику објављен је на wеб страници Уреда коориднатора за реформу јавне управе, а све коментаре, приједлоге и сугестије заинтересовани могу доставити на маил selvira.hodzic@parco.gov.ba у року од 8 дана од дана објаве на wеб страници Уреда.

Овдје ћете наћи цјелокупан текст Нацрта Програма за побољшање квалитета управног одлучивања у БиХ. 

 

Координатор за реформу јавне управе

Семиха Боровац