U okviru takmičenja "WebAward.me 2011" za izbor najboljih web stranica u Bosni i Hercegovini za tekuću godinu, 21.11.2011. godine održaće se svečanost dodjele nagrada za najuspješnije u 15 kategorija.

U okviru kategorije Javna uprava našla se i web stranica Ureda koordinatora za RJU, i to na inicijativu organizatora takmičenja – agencije Apriori komunikacije, kao jedna od najboljih stranica iz segmenta javne uprave u Bosni i Hercegovini.

Agencija Apriori komunikacije je potvrdila da je stranica www.parco.gov.ba ušla u najuži izbor od tri stranice, te je u konkurenciji za nagradu u pomenutoj kategoriji! Proglašenje pobjednika biće upriličeno u ponedeljak, 21.11.2011. godine, u Kamernom teatru 55 u Sarajevu.

Više informacija o organizatoru, izboru i kategorijama, te institucijama nominovanim za nagrade u svim kategorijama možete pronaći na zvaničnoj web stranici www.webaward.me .

Ured koordinatora se ovom prilikom zahvaljuje organizatorima takmičenja na nominaciji i prepoznavanju truda i napora uloženog u razvoj i svakodnevno ažuriranje zvanične web prezentacije Ureda koordinatora, ali i prepoznavanju značaja reforme javne uprave u Bosni i Hercegovini.